Tarvikkeet


Suomen Yuishinkai ry:llä on yhteistyösopimus Ni-Dan Oy:n kanssa. Karateen ja kobujutsuun liittyviä tarvikkeita voi ostaa: Ni-dan Oy, Hämeentie 7, Helsinki.www.nidan.fi

Yuishinkain ja Kobujutsun virallisia harjoituspukuja, joissa tyylisuunnan merkit ovat valmiina, voi tilata oman seuran tarvikevastaavan välityksellä.

Harjoituspukuja on kolmea laatua:


IMG_0417

Aloittelijan karatepuku Hayashi ”Heian”. Hinta koosta riippuen 44-62€. Puuvilla/polyester. Valkoinen vyö kuuluu hintaan.


IMG_0414

Edistyneemmän harrastajan karatepuku Hayashi ”Kamiza”. Hinta koosta riippuen 88-104€.Materiaali 100% canvas puuvilla.(12 oz)

IMG_0419

Itaki ”Winner” huippupuku. Hinta 138-162 €. 100% puuvillaa (420g) ja leikkauksiltaan huippulaatua. Kuminauhavyötärö.

Kamppailualan kirjallisuutta:

Renkaita vedessä – ajatuksia kamppailutaidoista. Teos käsittelee mm. kamppailutaitojen harjoittelua, filosofiaa, lajeihin liittyviä uskomuksia ja käytösmalleja. Mukana on kuvanauhoilta tehty yli 2300 väkivaltatilanteen analyysi. Kovat kannet. Yli 300 sivua. Painos on loppu.

Bushi no Te -kirja kertoo mm. karaten historiasta, asetekniikoista ja kataliikkeiden soveltamisesta itsepuolustukseen. Hinta 10 euroa.

Banzai on lapsille suunnattu budokirja. Hauskoin piirroksin on kuvattu judon, aikidon ja karaten keskeisimpiä tekniikoita. Kirja on avuksi myös vanhemmille antamaan peruskäsityksen lapsen harrastustoiminnasta. Painos loppu.

Jokohama Humahuta on kamppailutaitojen kaskukirja. Hauskoja tarinoita menneiltä vuosilta tatameilta ja dojolta. Hinta 10 euroa.

DVD

Kansainvälinen kobujutsuleiri Suomessa 2013 DVD

Harjoituksia, haastatteluja ja näytöksiä. Hinta 10 €

Tai chin opetus-DVD

Perusharjoitukset, lyhyt liikesarja ja miekkasarja (dao). Hinta 15 €.

Yuishinkain/kobujutsun rintamerkit 10 €

Tilaukset:jalamoil@saunalahti.fi