Yhdistyksen jäsenyys

Miten jäseneksi?

Suomen Yuishinkai ry:n jäsenyyttä anotaan tästä aukeavalla sähköisellä lomakkeella

  • Uusien jäsenten liittymismaksu on 20 €. Se sisältää budo-passin ja liittymisvuoden jäsenmaksun.
  • Seuraavina vuosina Suomen Yuishinkai ry:n vuotuinen jäsenmaksu on 10 € ja se tulee maksaa tammikuun loppuun mennessä.
  • Alle 15-vuotiaiden ei tarvitse maksaa jäsenmaksuja! He saavat kuitenkin halutessaan liittyä yhdistykseen ja hankkia budo-passin – siinä tapauksessa hinnat ovat samat kuin aikuisilla.

Jäsenetuihin kuuluu muun muassa alennukset yhdistyksen järjestämien leirien osallistumismaksuista, ja oikeus osallistua vyökokeisiin oranssista vyöstä ylöspäin.

Liittyminen edellyttää omaa sähköpostiosoitetta, mielellään sellaista jota luet riittävän usein – tiedotuksen sujumiseksi. Jos sinulla ei ole s-postiosoitetta, ota yhteyttä seurasi yhteyshenkilöön.

Tule mukaan perinteisten kamppailulajien maailmaan!

Jäsenistö

Yhdistyksen jäsenistö koostuu varsinaisista jäsenistä ja B-jäsenistä. Yhdistyksen B-jäseneksi hallitus voi anomuksesta hyväksyä henkilön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt sekä tuntee yhdistyksessä harrastamansa lajin perusteet. B-jäsenellä on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi yhdistyksen hallitus voi kutsua henkilön, joka on suorittanut ruskean tai mustan vyön jossakin yhdistyksen toimintaan kuuluvassa kamppailulajissa tai hallituksen harkinnan mukaan henkilön, joka omaa vastaavan harrastusmäärän tai toimii valmentajana tai keskeisissä luottamustehtävissä paikkakunnalla, jonne yhdistyksen toimintaan kuuluvan lajin katsotaan vakiintuneen. Viisitoista vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä on puhe- ja äänioikeus seuran kokouksissa.

Kannattajajäsenmaksu

Kannattajajäsenmaksu henkilöjäseniltä 25 € ja yhteisöjäseniltä 65 €. Yhteisöjäseniä ovat yhdistykset, yritykset ja säätiöt. Voit maksaa yhdistyksen kannattajajäsenmaksun, jos haluat tukea yhdistyksen toimintaa.

Jäsenmaksuohjeet

Uudet jäsenet saavat maksuohjeet jätettyään sähköisen jäsenhakemuksen.

Vanhat jäsenet maksavat vuotuisen jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI36 5710 3520 0523 03. Maksathan jäsenmaksusi tammikuun loppuun mennessä. Huom! Mainitse laskun lisätiedoissa nimesi, päälajisi, seurasi ja s-postiosoitteesi.

Jos haluat liittyä kannattajajäseneksi, ota yhteyttä yhdistyksen jäsenvastaavaan norppu[at]gmail.com.

Osoitteenmuutokset voi lähettää sähköpostilla yhdistyksen jäsenvastaavalle norppu[at]gmail.com

Suomen Yuishinkai ry:n säännöt